Evighetshostan

Världens bästa promenadsällskap! <3

Nu har jag vilat från cykeln i elva dagar igen (plus de två veckorna tidigare) p.g.a. bakslag med ”evighetshostan” som hållit mig sällskap i fem veckor nu. Efter Tällberg-dagen så blev den värre igen och jag har hostat så jag nästan kräkts, framför allt på kvällar och efter träning. Så nu har jag fått pausa all högintensiv träning då det är den som triggar hostan värst. Istället blir det promenader och lättare styrketräning tills den lagt sig igen.

Jag känner skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig stressad över att Vätternrundan närmar sig med stormsteg men försöker intala mig att den grundträning jag har från vinterns Zwiftande inte ska hinna lämna mig helt… Håll tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.