Läkarbesök

Igår var jag och träffade en läkare för min hosta. Förklarade stressen över att inte kunna träna ordentligt vilket ju är min viktigaste medicin till att hålla kroppen frisk. Hon tog mig verkligen på allvar och gjorde en ordentlig undersökning. Allt såg och lät bra men eftersom att jag går in i sjätte veckan med kraftig rethosta så ville hon skicka mig på lungröntgen för att kontrollera att allt ser bra ut. Fick även en kortisonkur på fem dagar för att ta ner eventuell svullnad i de irriterade slemhinnorna. Jag har nu tagit två doser av fem. Om inte det hjälper blir jag skickad på en astmautredning. Hostade värre än på länge i natt. Kanske är det något som äntligen släpper och kommer upp när jag hostar? Jag hoppas iallafall på det! Hon tyckte att jag skulle fortsätta hålla mig från pulshöjande träning ett tag till, tills vi ser vad kortisonkuren gör. Bara motionera lätt för att inte anstränga de redan ansträngda luftrören och lungorna. Där rök Siljanträningen till helgen. Så jag kör vidare med lättare styrketräning och promenader. Har väl aldrig kört så regelbundet och ofta på gymmet tidigare. Något som är positivt med det hela iallafall! 😉

Alternativ cykelträning. #hjälpjagskacyklavättern #menfårintecykla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.