Mot Motala

Ledsen för att jag varit dålig med uppdateringar den senaste tiden men jag har under fyra veckor pluggat in Naturvetenskap 2. Har planer på att skola om mig till hösten, men mer om det längre fram.
Hostan är äntligen bättre även om den inte är helst borta. Men jag fick testa Bricanyl (luftrörsvidgande astmamedicin) i väntan på alla prover och det har hjälp enormt mycket mot framför allt den attackhostan som kommer efter ansträngning. Så jag har kunnat träna på som vanligt nu i snart fyra veckor. Jag har även gjort lungröntgen, allergitester och spirometri (astmautredning) och allt ser normalt ut. Trots det hostar jag fortfarande men det blir betydligt bättre med Bricanyl, så jag ska fortsätta med det i två månader och sedan fasa bort den och se vad som händer. Enligt läkaren kan det vara astma även om inte provet tyder på det.

För två veckor sedan körde jag Siljan Runt 16 mil tillsammans med Daniel i sjugradigt regn (repris från för två år sedan, mitt första Siljan Runt). Det gick ok trots alldeles för lite träning under våren pga hostan. Vi tog oss runt på 5.22.
Nu laddar jag om för Vätternrundan. Vi åker hemifrån om en liten stund. Jag och Daniel startar med en grupp som har målsättningen sub8.30 men jag förväntar mig inte att orka det tempot hela vägen men hänger med så länge jag kan. Mitt personliga mål efter den här hostiga våren är att ta mig runt. Vore roligt att klara tio timmar, men som sagt att ta mig runt är huvudmålet. Återkommer efter helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.