Gotland

I förra veckan kom vi hem från en veckas semester på Gotland. Förutom att vi missade färjan över på vägen dit på grund av en trafikolycka på Essingeleden, har vi haft en helt fantastisk vecka. Först bodde vi hos våra vänner Cissi och Pär som har sommarhus på Ljugarn. Cissi och jag jobbade ihop i många år och löptränade ihop på den tiden då vi båda kunde springa. Nu ses vi dessvärre inte så ofta sedan vi flyttade upp till Dalarna, men känns inte när vi väl ses. Ett par dagar tillsammans på Gotland var verkligen jätteroligt och mysigt.
Vi fördrev dagarna med att sola, bada, bygga sandslott, gå på loppis, äta glass och god mat. Och så cyklade vi en hel del. Mest blev det transportstäckor till och från stranden, Elton var superduktig på att trampa på. Jag hann även lufta racer-Olga på en morgonrunda. Vädret var helt magiskt och vi hade lika gärna kunnat vara vid Medelhavet.

Efter fyra dagar på Ljugarn åkte vi vidare över till vackra Fårö. Där bodde vi vid campingen på Sudersand och levde riktigt campingliv på kvällarna 😉 men drog oss undan på lite avskilda stränder på dagarna. Vilka fantastiska stränder det finns på Fårö. Pojkarna hann även bada lite pool. Men vi hade gärna haft fler dagar på Fårö. Så nästa gång planerar vi in det. Sista dagen fördrev vi i Visby med omnejd men det var svårt att parkera med husvagnen så vi hann inte med den goda glassen i hamnen. Få också bli nästa gång…

Äntligen på en färja mot Gotland efter att ha missat den ordinarie.
Elton och jag försöker lyfta i vinden.
Cissi och jag vid raukarna i Folhammar.
Mumsig och STOR glass får man vid Våffelmagasinet.
Olga på en tur runt Fårö. Vi passade på att ta en QOM.
Morgontur på Fårö.
Självklart finns den lösbetande får på Fårö.
Underbart när det är lika varmt och skönt i Sverige som vid Medelhavet.

Fler Gotlandsbilder finns på mitt Instagramkonto. Jag heter: Sandy_Lindmark
Följ mig gärna där för kortare och lite mer regelbundna uppdateringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.