Sjukstuga

Det här året går till historien med flest långdragna infektioner. Har sedan CV för drygt två veckor sedan varit dunderförkyld med bihåleinflammation som även blev till öroninflammation. Hostan har också varit värre än på längre. Jag har haft fullt sjå med att hålla reda på alla mediciner som ska tas. Dubbel dos med kortisoninhalatorn 2 ggr/dag, penicillin 3 ggr/dag, kortisonnässpray 2 ggr/dag, avsvällande Rinexin 2 ggr/dag, Ipren och Probiotika (tar jag iof alla dagar om året). Och sen nässköljning tre ggr dagligen. Ett heltidsjobb… *phu* Plus alla vitaminer jag försöker proppa i mig genom bär av olika slag – blåbär, lingon, svarta och röda vinbär, hallon m.m. Och antiinflammatorisk mat för att om möjligt förhindra ett skov nu när jag inte kan träna. Än så länge känner jag inte av något i kroppen.
Idag blir det tredje dygnet med penicillin och nu börjar det äntligen släppa i bihålor och öron. Men träningen känns fortfarande långt borta. Kroppen är tung och trött och den här gången kommer jag inte köra igång förrän jag är helt frisk… På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.